onsdag 2 januari 2008

En liten tanke bara

Om man studerar till journalist borde man väl kunna stava? Jag tycker faktiskt det, i alla fall enkla ord som glömma och glömmer? Det kan ju till och med min nästkusin på sju bast stava till. Och nej, jag påstår inte att jag är en stjärna på rättstavning, men någon måtta får det väl vara ;P

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sara! Jag njuter varje sekund av hur lätt det är att påverka dig. En enda liten felstavning från mig och du ägnar mig ett helt blogginlägg. Helt fantastiskt. Min felstavning bjuder jag så gärna på. För om du inte har något bättre för dig än att hänga på min blogg för att sedan blogga om MIG så visst, varsågod, jag förbjuder dig inte! du kommer säkert ta bort denna kommentar när du ser den. Sanningen är obekväm. Men jag eftersträver den. Det borde du också göra. Gott nytt år hälsar Isabel!

Pearl sa...

Isabel: Allt kretsar inte kring dig. Skrev jag ens att det handlade om dig? Det finns fler än du & jag som misslyckas med stavningen emellanåt. Du behöver inte ta åt dig, heller inte läsa min blogg. Gott Nytt År!

Anonym sa...

Äh, varför ska de kunna stava? Det finns ju korrar, och de ska ju också ha ett jobb, eller?

Pearl sa...

Slusk: Jag tycker att man borde kunna stava till enkla ord i vår ålder, korrarna jobbar ju oavsett ;P